MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA
14,38 zł




261 w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tagliatelle są ważnymSKŁADNIKIem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 8 – 10 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,008 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Szczegóły produktu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,6 kg |
---|---|
Marka | |
Tagi | |
Jednostka | |
Masa netto (g) | |
Objętość brutto (ml) | |
Kraj pochodzenia składników | |
Masa brutto [kg] |
Opinie (0)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.