KREM SOJOWY DO GOTOWANIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml – THE BRIDGE
5,29 zł
Brak w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
woda, SOJA łuskana* (7 %), olej słonecznikowy*, skrobia ryżowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, sól morska. (SKŁADNIKI z rolnictwa ekologicznego)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.
Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartosc energetyczna: 393 kJ/95 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 – 4 dni.
Szczegóły produktu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,23 kg |
---|---|
Marka | |
Tagi | |
Jednostka | |
Masa netto (g) | |
Objętość brutto (ml) | |
Kraj pochodzenia składników | |
Masa brutto [kg] |
Opinie (0)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.