SOS AIOLI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – BYODO
19,39 zł
Brak w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, czosnek* (4,3 %), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (3 %), ocet winny biały*, musztarda Dijon* (woda, ocet brandy*, GORCZYCA brązowa*, sól morska), skrobia kukurydziana*, mąka z nasion słonecznika* (1 %), ocet brandy*, sól morska, bulion warzywny* (sól morska, skrobia kukurydziana*, marchew*, SELER*, cebula*, pasternak*, pomidory*, por*, przyprawy* (zawierają SELER*), olej słonecznikowy*), curry*, maranta*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasze wegańskie aioli wykorzystuje najlepsze produkty Byodo, takie jak doskonała oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia ze świeżym ekologicznym czosnkiem. Rezultatem jest kremowy, delikatny krem ??sałatkowy w stylu majonezu o zawartości tłuszczu tylko 42 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1773 kJ/423 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 6,5 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Szczegóły produktu
Opinie (0)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.