PASTA SŁONECZNIKOWA Z RUKOLĄ I GORCZYCĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE
15,51 zł




Brak w magazynie
Opis
SKŁADNIKI
żółty burak*, nasiona słonecznika* (18 %), woda, olej słonecznikowy*, rukola* (8 %), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sos z gorczycą* (4 %) (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól kamienna, kurkuma*, imbir*, goździk*), sól kamienna, skrobia ziemniaczana*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 888 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 5,5 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Szczegóły produktu
Informacje dodatkowe
Waga | 0,35 kg |
---|---|
Marka | |
Tagi | |
Jednostka | |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | |
Masa netto (g) | |
Objętość netto (ml) | |
Objętość brutto (ml) | |
Kraj pochodzenia składników | |
Rodzaj | |
Masa brutto [kg] |
Opinie (0)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.